تجاری سازی ایده های پول ساز برای کسب و کار
تجاری سازی ایده های پول ساز
رشد و توسعه امروزه در کشور ما با سرعت زیادی در حال انجام شدن است و روز به روز به این سرعت افزوده می گردد، اگر بخواهیم سطح توسعه یافتگی کشورها را بیان کنیم، اقتصاد از مهم ترین معیار های آن می باشد، در این مطلب ما قصد داریم تا آموزشی تحت عنوان تجاری سازی ایده های پول ساز را به شما بیاموزیم، با ادامه مطلب با ما همراه باشید.
یکی از مباحثی که ما می خواهیم در این مطلب به آن بپردازیم این است که اگر بخواهیم یک کسب و کار و یک ایده را آغاز کنیم باید از کجا بفهمیم که این ایده، ایده ی درستی است یا خیر؟! یعنی این که آیا ایده ای است که مردم آن را بپذیرند، آیا اگر به مرحله تجاری سازی برسد مردم آن را قبول می کنند، یعنی به عنوان مثال مردم آن محصول یا خدمات مورد نظر را میخرند یا خیر.
چه چیزی تولید کنیم؟
ممکن است که برای شما هم پیش آمده باشد که به فکر تولید محصولی باشید و ساعت ها در رابطه با آن فکر کرده باشید و در نتیجه یک ایده بسیار جذاب به ذهنتان خطور می کند و در نتیجه آن را انجام داده و به مرحله تولید می رسانید، اما وقتی محصول وارد بازار می شود، هیچ استقبالی از مردم دریافت نمی کنید و این به این علت است که ایده ای که راجب آن فکر کرده اید فقط و فقط به نظر خود شما جذاب و جالب بوده است.
ما در مطلب آموزش تجاری سازی ایده های پول ساز قصد داریم که به شما بگوییم که از چه راه کار هایی می توانید برای مطمئن شدن در این راه استفاده کنید، به عبارت دیگر چون شما می خواهید سرمایه وقتی یا عمری و تمام توانتان را برای به ظهور رساندن و تجاری شدن یک ایده صرف کنید باید توجه داشته باشید که آیا آن ایده واقعاً برای عموم جالب است، مورد اقبال قرار می گیرید و پول ساز هست یا خیر که ما در ادامه این مطلب به آن پرداخته ایم.
ایده ای که دارم سود آور هست یا خیر؟
یکی از پیشنهاد هایی که ما در این زمینه برای شما داریم این است که اگر می خواهید متوجه شوید که آن ایده جذاب و خلاق است و پر فروش و مورد استقبال قرار می گیرد آگهی دادن است! اما این آگهی دادن با دیگر آگهی دادن ها فرق بسیار زیادی می کند، به این دلیل که اگر شما به دنبال اطلاعات از یک محصول یا خدمات از فروشنده های آن باشید، به دلیل رقابت اطلاعات درستی در اختیار شما قرار نمی دهند و به این دلیل است که متوجه اطلاعات یا دست کم اطلاعات درستی گیرتان نمی آید.
شما یک محصول به عنوان مثال جوراب را فرض کنید، می توانید با کمک روزنامه ها، تبلیغ در فضای مجازی پر مخاطب و… بگویید که فروشنده جوراب هستید و جوراب می فروشید، با این کار شما تعداد زنگ خور ها و جذب شوندگان به فروش جوراب را خواهید دید و با این کار می توانید به راحتی میانگین افرادی که خواهان این محصول هستند را متوجه شوید و همچنین با این کار درباره بازار این محصول بیشتر دستگیرتان می شود.
فرقی نمی کند که چه ایده ای در ذهنتان است، با کمک این کار می توانید متوجه شوید که آن چیز بازخورد خوبی دارد یا این که مورد استقبال عموم قرار می گیرد یا خیر، اگر جواب این سوال ها بله بود آن کار را شروع کنید، با همتی که دارید صد در صد موفق خواهید شد، اما بلعکس اگر تماس و استقبال زیادی عموم دریافت نکردید، هیچ گاه برای انجام آن تلاشی نکید چون شکست خواهید خورد.
چگونه به تجاری سازی ایده های پول ساز برسیم؟
امروزه بیشتر وقت همه ی ما معمولاً در اینترنت صرف می شود و روزانه چیز های زیادی را در گوگل سرچ می کنیم، در گوگل یک بخشی وجود دارد به نام Google Trends که شما با کمک آن می توانید محبوبیت و یا تعداد دفعات سرچ شده یک نوع جنس، کالا، خدمات و… را متوجه شوید.
وقتی شما وارد این بخش می شوید و کلمه کلیدی را وارد می کنید، گوگل به شما نشان می دهد که کلمه شما از چه محبوبیتی در بین مردم برخوردار است، ربط این کار با کار شما این است که می توانید با استفاده از این میزان محبوبیت در میان مردم، متوجه شوید که اگر کاری که می خواهید آن را آغاز کنید در آن موفق می شوید یا خیر.
تجاری سازی ایده های پول ساز با کمک گوگل
یکی دیگر از کمک هایی که می توان از گوگل گرفت، سایت Google Planner می باشد، از گوگل پلنر می توانید کمک بگیرید که کلمه کلید ایی که برای حرفه تان مشخص کرده اید چند بار در گوگل توسط مردم سرچ شده است، به عبارتی دیگر چه در Google Trands و چه در Google Planner شما متوجه تعداد محبوبیت ها و سرچ های مردم در ایران و کل دنیا می شوید.
شما با توجه به سه آیتم گفته شده می توانید مشخص کنید که مردم با رسانه چقدر به دنبال آن چیزی که مد نظر شما هست می آیند و درصد پیگیری و علاقه مردم به موضوعتان را در فضای مجازی متوجه می شوید، در اینجا دیگر به راحتی می توانید دریابید که حرفه یا ایده ذهنی شما پولساز است یا خیر.
چگونه مطمئن شویم که ایده ما پولساز هست یا خیر
یکی دیگر از راه هایی که خیلی خیلی مهم است و می تواند شما را مطمئن کند این است که وارد سایت هایی مثل دیوار، شیپور و دیگر سایت های درج آگهی رایگان شوید و برای خودتان آگهی ثبت کنید، شما به راحتی می توانید آن کار و یا حرفه ای را که دارید در این سایت ها ثبت کنید و با ای کار می توانید رفته رفته به این نتیجه برسید که مردم چقدر خواستار حرفه ای شما هستند.
به عبارت دیگر مردم می توانند شما را در یک محدوده جغرافیایی سرچ کنند، در دیگر مواردی که گفته شد شما در یک فضای باز تبلیغاتی قرار داشتید، مثلاً وقتی شما در روزنامه یا در فضاهای مجازی که آگهی میدید یا تبلیغ می کنید به طور کلی از همه جا مردم شما را می بینند و همین طور در بخش های مختلف گوگل که گفته شد، شما به طور کلی می توانید بازخورد یک چیز را ببینید.
اما در دیوار یا شیپور شما می توانید به راحتی محدوده تعریف کنید، مثلاً آگهی بزارید که کلیه خدمات پوستی در محدوده زعفرانیه تهران انجام می شود، در اینجا خیلی محدود هستید اما می توانید متوجه شوید که پاکسازی پوست برای هم محدوده خاصی کار آمد هست یا خیر، آیا مردم برای پاکسازی پوست به سراغ شما می آیند یا خیر.
دیدگاهتان را بنویسید